Vers van het land naar de klant sinds 1975. Dat zie je, dat ruik je, dat proef je. Eén blik op Vers Voordeel Vaessen en je weet dat je hier met kwaliteit en passie te maken hebt. En met liefde voor vers, lokaal en ambachtelijk. We kopen groenten, fruit en andere producten zo veel mogelijk in onze directe omgeving en zijn een knooppunt van al die mooie boerenbedrijven in onze regio. Het genieten van gezonde voeding vinden we waardevol. Daarom werken wij in onze winkel uitsluitend met pure en gezonde ingrediënten, zonder conserveringsmiddelen, zelfs geen citroenzuur. Alles is kakelvers en daardoor een tijdje houdbaar. 

Familiebedrijf

We zijn een familiebedrijf met inmiddels de derde generatie in huis. Ons bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen, familiale omgangsvormen en oog voor welzijn. Welzijn van onze eigen medewerkers die vaak al jarenlang in dienst zijn, maar ook het welzijn van bijvoorbeeld de kippen die onze eieren leggen. Bij iedere leverancier kijken we hoe hij met zijn grond en zijn dieren omgaat. Telers krijgen een goede prijs waar ze een fatsoenlijke boterham van kunnen eten, terwijl jij als klant niet of nauwelijks duurder uit bent dan in de supermarkt. En bovendien veel meer keuze hebt. Uit drie verschillende soorten bieten bijvoorbeeld.

Milieubewust

Milieubewustzijn zit in onze genen en we proberen onze klanten ook een beetje bewust te maken. Beter iets uit de streek eten dan boontjes die de halve wereld over zijn gevlogen. Beter iets uit het seizoen eten dan iets dat in een verwarmde kas is gekweekt. We gebruiken zo min mogelijk plastic zakjes en vragen klanten hun producten los op onze speciale winkelkarren te laden. Kwetsbaar fruit of groenten doen we aan de kassa in een papieren zakje. Zuivel en sappen zitten zo veel mogelijk in herbruikbare glazen flessen. Op ons dak liggen zonnepanelen en we verwarmen met een warmtepomp. We geven graag het goede voorbeeld.